torsdag 24 september 2009

Måste bara berätta min hemska morgon kvist precis efter att jag skrev mitt förra inlägg.. Jag gick ifrån datorn när mamma sa att hon skulle lägga sig igen. Så jag tänkte ta mig lite frukost och påmindes om att jag hade lite soya yoghurt i kylskåpet, gick och tog tag i den och då var den helt tom. >.< jag blev så jävla arg alltså. Jag är så evigt trött på att det ALLTID är någon i denna jävla familj som ska äta upp den ända yoghurten jag kan äta! Ser ni dåligt eller?

Det ända ja fick ut vad kanske två matskedar, och tänkte okej TACK, och ville då ha lite mjölk och flingor, men NEJ då har den precis tagit slut på dem också, så det fanns ingenting! Well. Kom på att det kanske fanns havregryn så jag gjorde Simons goda micro gröt <3 Mums, min blev lite väl vattnig /: även att jag tog en halv dl mindre än man ska.. wierd.

Sen hade Ludwig såklart skitit ner sig också, så jag får svälja några gånger och ta tag i det hela, varför just när jag är hemma? hm.. När jag väl får av han blöjan och vänder mig om lite snabbt för att ta tag i en tvättlapp så börjar han jävlas och sitter och sparkar ner i blöjan så han blev full med bajs på strumporna, jag blev jääääävligt arg måste jag erkänna, och skrek till. Då förstod han att han gjorde fel.. Och fick staffas till sängen igen, men han såg trött ut stackar'n.

Jaja, så var det med det. Vad ska hända här näst? Har tänt upp i kaminen nu och det sprakar förfullt, nee nu låter jag som en hemmafru. Usch. Kan inte klockan gå liiiite fortare? Skulle uppskattas, och mitt huvud vill visst må dåligt idag med, hejja vilken otrevlig dag det ser ut att bli för mitt psykiska! Kan jag inte bara vara lite normal?

Baaah, ge mig fredag och Simon.

Inga kommentarer: